Motor olie verversen

Bij Lawrence Car Service profiteert u van ons MPM-Partnerschap.

Voor het onderhoud van uw auto maakt Lawrence Car Service in Beek gebruik van de hoogste kwaliteit in Bosch-onderdelen, apparatuur en gereedschappen. Diezelfde kwaliteit bieden wij u ook voor het verversen of bijvullen van uw motorolie. Hiervoor is Bosch Car Service een samenwerking aangegaan met MPM, een van ’s werelds meest toonaangevende merken op het gebied van motorolie. Van deze topkwaliteit profiteert u tijdens elke servicebeurt die u bij Lawrence Car Service laat uitvoeren.

 

Eigenschappen motorolie

 

Elke automotor, benzine en diesel, krijgt het meest te verduren bij een koude start. Om slijtage aan draaiende en bewegende delen te voorkomen, is het zaak dat de motorolie zo snel mogelijk deze componenten in de motor bereikt. Dit betekent dat de olie ‘dun’ genoeg moet zijn om bij lage temperaturen goed te vloeien en ‘stabiel’ genoeg om ook bij zeer hoge temperaturen optimaal te blijven smeren. Deze eigenschappen noemen we de ‘viscositeit’ van de motorolie. Deze staat als een getallencode vermeld op de olieflacon of -jerrycan, bijvoorbeeld 5W40, of 0W30. Lawrence Car Service past in uw auto altijd de motorolie* toe met de technische specificaties die door de fabriek zijn voorgeschreven. Deze gegevens vindt u ook in uw instructieboekje.

Waarom MPM-specialist

Lawrence Car Service levert Castrol(MPM)-motorolie voor elk merk en type auto, ook voor racedoeleinden en andere heavy duty-toepassingen. Wilt u weten welke Castrol(MPM)-olie geschikt is voor uw auto? Voer uw kenteken in op mpmoil en u krijgt het advies op maat.

*Naast Castro(MPM)l-olie heeft u bij ons ook de keuze andere premium-oliemerken. Wat uw voorkeur ook is, wij hebben altijd de olie met de juiste specificaties voor uw auto.

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen