HDR

Een Qooder kopen of huren in Beek, Limburg

Een Qooder kopen of huren in Limburg? Bij Lawrence Car Service in Beek (Qooder Heuvelland), Limburg - helpen we u graag verder bij deze nieuwe slimme vorm van mobiliteit. Qooder herschrijft de regels van mobiliteit. Met de Qooder beleef je de bochten van het motorrijden met de veiligheid en stabiliteit van een auto door de vier kantelbare wielen. Toeren door de Heerlijke buitenlucht, genieten van de heuvels onderweg in het mooie Heuvelland. Door het ingenieuze HTS veersysteem voor-en achter, zult u een sublieme rijervaring hebben. U zoeft letterlijk over de weg. Dit naast alle andere technische innovaties.

 

Het echte vrije motorgevoel - met uw autorijbewijs. Graag vertellen wij er meer over.

motorrijden met rijbewijs BQooder - de motor met 4 wielen

Qooder - de motor met 4 wielen

De vrijheid van het motorrijden, met het gemak en comfort wat de vier wielen met zich meebrengen. Door de vier wielen heeft de Qooder meer grip, meer stabiliteit en meer comfort ten opzichte van een normale motor. Zoals gezegd, de unieke vering maakt het rijden nog aangenamer. Bochten rijden wordt een totaal nieuwe ervaring - de vier wielen hellen over tot wel 45 graden.

 

In steden is de Qooder een enorm handige vorm van mobiliteit - parkeren is geen probleem, kan praktisch altijd voor de deur. De wendbaarheid in het stadsverkeer en op de drukke snelwegen. De dynamiek is een plezier voor zowel de motorrijder als de autorijder die met het autorijbewijs nu ook kan motorrijden. 

 

Het motorrijden met vier wielen kan voor velen ook het opstapje zijn naar het motorrijden. De vier wielen bieden op een intuïtieve manier het motorrijden aan. Zo kun je er aan wennen en eventueel later alsnog overstappen op de tweewieler.

 

Naast alle comfort, plezier, het gemak en de ervaring die de Qooder - de motor op vier wielen biedt, is het een elegant vervoermiddel. Perfect voor het Nederlandse weer - je zit netjes achter het scherm, uit de wind.

Qooder in Limburg

Qooder modellen bij Qooderheuvelland - uw Qooder dealer

Bij QooderHeuvelland in Beek, Limburg - bieden we verschillende Qooder modellen aan. We maken met Lawrence Car Service onderdeel uit van het breed ondersteunde Qooder dealer netwerk, waardoor we u van alle services en gemakken kunnen voorzien.

 

Qooder kent ondertussen door het succes meerdere modellen. Alle Qooder modellen hebben gemeen dat het innovatief en veilig moet zijn - en het gevoel van vrijheid teweeg brengt. De meest bekende modellen zijn de volgende:

 

  • Qooder QV3

  • Quadro Qooder 400

  • EQooder

 

Alle Qooder modellen vindt u hier.

Qooder prijzen - hoeveel kost een Qooder?

De Qooder is verkrijgbaar binnen een brede range aan prijzen. Zo heb je al een Qooder QV3 vanaf €8.500,-. Door het brede assortiment en de beschikbare occassions bij Qooder Heuvelland is er aan elke wens invulling te geven. Onze Qooder experts helpen u hiermee dan ook graag verder.

Motorrijden met een autorijbewijs - welke regels gelden voor Qooder rijden?

De Qooder wordt niet voor niets de nieuwste en slimste mobiliteitsoplossing genoemd: u mag de Qooder met het autorijbewijs (rijbewijs B) besturen. Het is daarin wel afhankelijk wanneer u het rijbewijs heeft behaald. Mensen die het rijbewijs voor 19 januari 2013 hebben gehaald, mogen zich gelukkig prijzen. Mensen die het rijbewijs daarna hebben gehaald zullen hun motorrijbewijs alsnog moeten halen.

QooderHeuvelland

Zakelijk Qooder rijden

Zakelijk de Qooder rijden? Dat kan een financieel zeer aantrekkelijke keuze zijn. De leasekosten, motorrijtuigenbelasting, BPM, verzekeringspremies en reguliere onderhouds en bezienekosten etc. zijn aftrekbaar. Voorwaarde? De motor echt nodig hebben voor de zaak en dan ook minimaal 10% gebruikt voor de zaak. Grote kans dat u de Qooder ook prive wilt rijden - dan wordt de bijtelling gerekend. Ook hier helpen we u graag mee!

Team bosch car service

Uw auto is bij Bosch Car Service in goede handen